לאורה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/06/2001 | 11:26 | מאת: אליאן

היי, רק עכשיו קראתי את הודעתך ... אתמול עבר היום עובר ומחר ? אלוהים גדול ! נחת מהילדים יש תמיד רק חבל שזה בא יחד עם הרבה כאב. והאמת שבימים האחרונים קצת קשה לחייך. לא יודעת מאיפה היה לי כל כך הרבה בטחון שהנפילה שלי תגיע רק אחרי ספטמבר. אבל אומרים שיהיה בסדר... לא? אז מוכרח להיות !

06/06/2001 | 16:35 | מאת: אורה

יקירתי, שולחת לך חיבוק ענק והמון כח שיעזור לך לשרוד היה קצת משעשע בפורום קודם אני רואה, בזכותך האמת היא שכאשר ראיתי את הכותרת (חזיר פסיכוטי) חשבתי שהתכוונת לבעלך(נשבעת) רק אח"כ קראתי את התוכן וצחקתי. תראי איזה מדהימה את איך את מצחיקה אנשים בזמנים כאלו אפשר לקבל פוסטר או חתימה לתלות בחדר? פעם שיעשו סרט על החיים שלך אני ....

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית