שבוע הבא תגיע הפרידה ולא אספיק לשתף כאן כנראה..........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/09/2019 | 16:25 | מאת: מכל

אודי, אתה יוצא לחופשה. נהדר!!! זמן טוב לפני ראש השנה שכלם שוב נופשים. מעניין שהמטפלת שלי תמיד נוסעת כשכלם עובדים ועובדת כשכלם נופשים...צודקת! הלוואי ויכולתי לנסוע מתי שעולה פחות ולא עמוס כל כך. העבודה שלי לא מאפשרת חופשות בחו"ל רק בקיץ מותר לטוס בכלל. ובמשך השנה אסור לנו להיות בחופש אלא רק בחופשות מוכתבות מראש. בכל מקרה סע לשלום, חבל קצת העיתוי אבל אספר כנראה כשכבר תחזור על הפגישה האחרונה... אני מתרגשת, מחכה כבר לפגישה ומצד שני לא ממש רוצה שתגיע כי אז זה אומר שנפרד ;) אז ברגשות מעורבים נפרד שבוע הבא. ואספר רק כשתחזור. אז שנה טובה וחג שמח! חופשה נעימה! ותשוב אלינו בכוחות מחודשים. מיכל

18/09/2019 | 23:38 | מאת: חטוליתוש

הכנות נפשיות לקראת הפרידה לגמרי מובנות ויהיה עצוב..☹ כן כך מרגיש זו פרידה ממטפלת שהשקיעה בך המון וגם את השקעת המון אז ברור שיהיה עצוב ועדיין יהיה לך זמן גם בשבוע הבא לכתוב עוד כמה מילים לפני החג יהיה בסדר גמור אני מאמינה חטולית

19/09/2019 | 06:57 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, בברכת היי חזקה (וגם מותר להיות חלשה), איתך, סוריקטה

22/09/2019 | 17:19 | מאת: מכל

חטולית, כאן אוכל לספר רק אחרי ראש השנה כי אודי יוצא לחופשה באמצע השבוע. לפני הפגישה שלי. אבל בסדר... סוריקטה, תודה על ברכת הדרך...אני חזקה אבל בטח אבכה ;) הכל מותר כך למדוני בטיפול, לא? יהיה בסדר. אשמח לעדכן בהמשך.

הי מיכל, אצפה לשמוע! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית