אודי שוב הבאג המעצבן של דוקורס שבעים תווים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/09/2019 | 13:02 | מאת: .במבי פצוע..

אודי..... וואו..... מה אני אגיד לך....????? אתה יודע מה אודי ??? מה שמתחשק לי עכשיו זה פשוט להרביץ לך!!!! באמת אודי!!!! פשוט להרביץ לך!!!!! אתה כל היום לקוח חופש!!! כל שנייה אתה קוטע הכל ומערער את הכל ובדיוק עכשיו בזמן שכתבתי המון!!! אתה יודע אודי מה אני מרגישה? אתה זוכר שסיפרתי לך שפעם היו במרפסת שלי חשופיות בגלל השקיית הצמחים ופיזרתי עליהן מלח וכך הרגתי אותו.. אני מרגישה שעכשיו אני חשופית כזו ואתה אודי מפזר עלי המון מלח... אודי .. .. פעם היית לוקח אותנו איתך לחופשות שלנו... נהיה ילדות טובות ושקטות אבל תיקח אותנו איתך...

19/09/2019 | 19:04 | מאת: סוריקטה

במבי, קצת נדחפת, אבל רציתי לומר שאת חמודה. רואה שאת מ-א-ד כועסת, אבל גם בכעס שלך וגם בקנאה, עם כל הטראגיות, אני מצליחה לראות הומור ואהבה. הלוואי שיבואו דמעות. זה חיבור. מקווה שלא תהרגי אותי, שלך, סוריקטה

הי במבי, הכעס עלי מובן... (ולרוע המזל התווספה לזה גם תקלת האינטרנט שמנעה ממני לכתוב ביום חמישי). אתן תהיו אתי, תהיי בטוחה. אני אתגעגע ואחזור אחרי החג. יהיה לנו חודש טיפה בעייתי בגלל כל החגים והחופשים, אבל הגעגועים ההדדיים יחזיקו את הקשר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית