יום שלישי - יום מנוחה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

שלום חברות וחברים, יוצאים למנוחת אמצע השבוע (וליום הבחירות מועד ב'). נשוב וניפגש ברביעי. בשבוע הבא אני יוצא לחופשה קצרה מאמצע השבוע ועד ראש השנה, ואזכיר זאת שוב בהגיע המועד. שמרו על עצמכם, אודי

17/09/2019 | 11:32 | מאת: סוריקטה

הי אודי, ואני לא סובלת שיצא לי לכתוב כל כך הרבה לאחרונה, בדרך כלל, איני זוכרת שאני מגיבה נורא לחופשות שלך. קורה גם שיוצא לי להרגיש הקלה ורווחה מסוימת. הפעם - האינסטינקט אומר Oh No! Not Again... ראית - המיכל התפורר. סוריקטה

18/09/2019 | 12:12 | מאת: .במבי פצוע..

וואו.. אודי...סוריקטה.. כאילו דיברת מהפה שלי... בהבדל אחד, לי תמיד זה בלתי נסבל ההפסקות,החופשים .. הקטיעות האלו משגעים לי את השכל... למרות שאני יודעת שאתה זקוק /צריך/ רוצה את החופשות הללו.. אני גם זוכרת שאתה עושה הכל בהתנדבות מלאה ובנדיבות ורוחב לב כבר למעלה מ 10 שנים... ולמרות זאת .. מרגיש לי כמו ילד קטן שסוגר את כף ידו ומכה אותך שוב ושוב ושוב ...

18/09/2019 | 13:31 | מאת: ינשוף

קשה החופשים שלך לנו. קשה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית