לאביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/06/2001 | 11:07 | מאת: אליאן

היי, מה שלומך?

06/06/2001 | 11:09 | מאת: אליאן

מה? אלי לא התגעגעת...גע,גע,גע,גע,

06/06/2001 | 11:11 | מאת: אביב

נשמה שלי, נראה לך ??? אביב.

06/06/2001 | 11:10 | מאת: אביב

היי אליאן, אני בסדר. שורדת את היום הזה, שהוא לא כל כך קל, אבל איכשהוא יעבור. כן, היום זה היום של ה.. הולדת. לא נורא, יעבור גם כן, ואחר כך הכל יהיה בסדר. מה שלומך ? בא לך איזה קטע אופטימי שמצאתי בפורום אחר ? אביב.

06/06/2001 | 11:28 | מאת: דניאל

(((((((((((((((((((בוקר טוב אהובה שלנו))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ((((((((((((((((((ולא נסכים שאףאחד יעכיר את מצב רוחך))))))))))))))))))))) (((((((((((((((((כי אותך אנו אוהבים)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ((((((((((((((((ובקרוב אותך אנו ממנים)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) (((((((((((((((כי את התרופה הכי טובה שלנו)))))))))))))))))))))))))))))))))) ((((((((((((((ולכן יקירה שימי פס על כולם)))))))))))))))))))))))))))))))))))) (((((((((((((ותאמרי את כל אשר על לבך))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ((((((((((((כל מלה מפיך מוסיפה לנו חיוך)))))))))))))))))))))))))))))))))))) (((((((((((ובשם כולם אותך אנו אוהבים))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ((((((((((ובשמי..עלייך אני מת...)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) (((((((וזה רק חיבוק קטן..)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) שלך לעולמיי עד דניאל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית