פתאום מן צורך כזה.............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/09/2019 | 02:54 | מאת: רוני

רוצה להכנס ולראות מה נשמע. לבדוק שיש לי פה טיפה מקום עדיין כדי שאוכל לספר..

15/09/2019 | 22:41 | מאת: מכל

רוני יקרה! בהחלט יש לך מקום ואת מוזמנת לכתוב תמיד. אנחנו עדיין כאן הוותיקות ;) כשמתאים ומה שתכתבי יתקבל כמובן. מיכל

15/09/2019 | 23:20 | מאת: חטוליתוש

הייי תמיד יש לך מקום להכנס לכתוב מה שבא ומתאים לך קדימה ספרי בלי פחד המקום כולו שלך חטולית

16/09/2019 | 05:21 | מאת: סוריקטה

הי רוני, וואו, את פה! כמה חיכינו. הרבה הרבה מקום - רק בואי עם מילים. בפסיכולוגיה היו אומרים שאין דבר כזה 'פתאום'. ואולי לא אני צריכה לומר את כל זה. קדימה שלך, סוריקטה

16/09/2019 | 12:49 | מאת: .במבי פצוע..

רוני..... רוני.... רוני הי... מה שלומך? כל כך הרבה זמן שלא כתבת פה... וואו.... ואני במבי... משונה.. למה יש לי צורך לכתוב את המשפט ההזוי הזה..? לא יודעת.... במבי

הי רוני, בוודאי. את מוזמנת. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית