אודי הי, פעמים רבות מנסה להיכנס ולא מצליחה בגלל הבאג בדוקטורס

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/09/2019 | 11:03 | מאת: .במבי פצוע..

אודי הי... זמן רב שלא כתבתי לך... למה ? לא מצליחה לשים מילים ל למה... מעניין.. גם עם אמא צביה זה מצב משונה כזה.. אני אצלה כזה ב... ??? איך אני אסביר לך... ?? זה כזה מצב שאתה כזה שוכב כזה כמו מכורבל על הספה..ומכוסה כזה בשמיכה הזו.. ואתה כזה כמו חצי ער חצי ישן.. חצי מציאות כזה חצי ...?? לא יודעת להסביר לך אודי... זה כזה מצב כזה ש... ?? מה שרציתי לומר לך אודי זה שבימים האחרונים כשאני קמה, אני מרימה עיניים והשמים ממש משנים את צבעם... בבקרים ובערבים אתה כבר ממש ממש יכול להריח את הסתיו... מריח אודי ? זה ריח שהאדמה מעלה.. האוויר.. הצמחים.. העולם לוחש בשקט..סתיו..סתיו... ואתה יודע אודי ? אני נולדתי בסתיו.. בתחילת נובמבר.. ואולי פעם אחזור לפסל ?... כתבתי תגובה לשירה ופתאום מתכווצת לי הבטן..הגוף מחפש את ריח החמר והידיים כמו רוצות לחזור וללוש את החומר הזה.. בוקר של סתיו... מתגעגעת .. אפילו לא יודעת למה ולמה... שלך, במבי

09/09/2019 | 06:20 | מאת: סוריקטה

הי במבי, סוריקטה חיה לפי השמש. והשמש בעונה זו מאחרת לקום ומקדימה לישון. ובעונה הזו השינוים ממה ליממה הם הגדולים ביותר. והרגישות שלי לכך גדולה מאד. כמו בעלי החים, כמו הצמחים. בהם אני גם מטפלת. כבר מאמצע אוגוסט מתחילה הרגישות שלי. לא כל שכן עכשיו. סתיו. סוריקטה

09/09/2019 | 12:45 | מאת: חטוליתוש

במבי אהובה.. כמה יפה את כותבת ומתארת..נהדר..בא לשכב שם להתכרבל שם.. להריח את האדמה להריח את הסתיו.. את הצמחים.. איזה כיף פסטורלי.. בא לחבק את הכל בנחת ולרצות רק להיות שם.. כשיתאים לך ..תמצאי את הזמן והמקום הנכון לחזור לחימר.. את מקסימה כל כך..

09/09/2019 | 12:46 | מאת: .במבי פצוע..

סוריקטה מתוקה !!! התחייך לי בלב.. גם לך רגישות גבוהה לתקופה הזו... אני זוכרת גם את נולדת בתחילת נובמבר..:) יומולדת בסתיו.. עקרביות... :))

הי במבי, 'כבר הסתיו עכשיו, את לא צריכה סיבה להיות עצובה...' אכן, השתנות מבורכת מסביב... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית