אודי, שירה, ינשוף, סוריקטה ובמבי יקרים. ................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/09/2019 | 21:18 | מאת: מכל

תודה על המילים.. קראתי את כלכם ואני מרגישה שאתם איתי. זה נותן לי כח. אז השבוע נפגש. תהיה הפסקה של שבועיים ואז תהיה הפרידה...אני לא מעכלת עדיין. נראה איך יהיה...אצטרך את המקום הזה. ממש לפני ראש השנה נפרד. בעבודה התחלתי שנה חדשה. ואיתה מגיעה סופה של תקופה ארוכה. בדיוק 9.5 שנים...התחלתי סמוך ליום ההולדת שלי. הפגישה ממש בדיוק באותו תאריך שהתחלתי 9 שנים וחצי.... כמה עברנו מאז.... אני פה אותה תקופה. התחלתי לכתוב במקביל לטיפול...וואו... וגעגוע אודי, היא חושבת ממש כמוך על געגוע ועל היש...אני ארגיש בחסרונה והחלטתי לקחת השתלמות בדיוק על שעת הטיפול..מה זה אומר??? אולי שאנסה לחשוב על דברים אחרים באותה השעה?? לא יודעת. ננסה. למלא את החסר אולי...

09/09/2019 | 12:46 | מאת: חטוליתוש

מקווה שקראת גם אותי מתחת לאודי..לא שכחתי אותך .. מיכלי מאמי יקרה שאת

09/09/2019 | 18:56 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, חשבתי על רעיון ההשתלמות היפה שלך. נראה כמו לקיחת המקום לצמיחה. משהו טוב פינה מקום למען משהו מצמיח חדש. ועם זאת, נשאר כאופציה לחזור. ייתכן. הרעיון יפיפה בעיניי. איתך, סוריקטה

הי מיכל, בהחלט רעיון יפה! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית