הרגשה מגוחכת.........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/08/2019 | 23:15 | מאת: ניקול123

שלום לכולם, המטפלת שלי חוזרת עוד מעט מהחופשה השנתית שלה ופתאום למרות כל הרגשות החזקים שלי והרצון לראות אותה, זה מרגיש לי כל כך מגוחך כל העניין הזה. איך אישה זרה גורמת לי להרגיש ככה ולמה אני משתוקקת לראות אותה אבל בו זמנית גם לא רוצה לראות אותה ולספר לה מה עבר עליי.

26/08/2019 | 17:40 | מאת: סוריקטה

הי ניקול, אולי היא כבר לא כל כך זרה? ונראה לי שכולנו כאן איכשהו מכירות את האמביוולטיות והקונפליקטים עליהם את מדברת. סוף אוגוסט, הנה הוא בא, סוריקטה

הי ניקול, למה זה מגוחך בעינייך? לי זה נראה טבעי. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית