כמה שאלות שעלו אצלי לאחרונה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/08/2019 | 14:54 | מאת: ניקול123

שלום, השאלות לא בהכרח קשורות אחת לשנייה אבל אשמח לקבל תשובה על שתיהן. 1. למה מטפלים מסוימים מעדיפים לשלוח הודעות SMS ולא להשתמש בווטסאפ? 2. עכשיו כשהיא בחופש שלה, לא טוב לי. אני מוצאת עצמי בוכה כמו ילדה קטנה על זה שהיא לא כאן. לא חושבת שקרה לי דבר כזה כמישהו אחר מבני המשפחה, חברים או כל מכר טוב אחר היה בחו"ל או בחופש או משהו כזה. מה קורה כאן?

19/08/2019 | 22:31 | מאת: אביב 22

הי ניקול קודם כל ברוכה הבאה ויכולה לומר לך שאישית אני גם מעדיפה sms יש בו משהו יותר מרוחק יותר מוגדר ואין את העקוב אחרי שגורם לאובססיה. בקיצור אני מעדיפה לכתוב לה בסמס ושתחזור אחי כך

19/08/2019 | 22:44 | מאת: חטוליתוש

היי ניקול יכולה להעלות השערה שבהודעות sms אין תמונה מזהה כמו בווצאפ..יכול להיות אולי משמעותי למטפלת....כך לפחות נראה לי לשאלה השניה..היא חסרה לך..את מתגעגעת אליה כי החסרון שלה מורגש חטולית

הי ניקול, 1. מאותה סיבה שגם לא מטפלים מעדיפים SMS על פני ווטסאפ.... 2. זה טבעי להרגיש כך. זו תגובה לפרידה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית