הנפגעת ?? וגם פגעת ? !!......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/08/2019 | 12:48 | מאת: חטוליתוש

התחבטתי המון אם לכתוב או לא לא פשוט לי לבוא ולהודות שכן... קראתי אותך מיכלי מההתחלה עוד למטה..ועד הכותרת האחרונה שלך מוכרחה להודות שאת צודקת ..יותר מצודקת לגבי החששות שלך ! נכון אף אחת מאיתנו לא היתה רוצה ! ...קשה לתת לבן...לילד ..שלנו ..להיות שם עם מישהי שנפגעה..לקח לי זמן להודות שגם לי שהסיטואציה הזו הבן שלי כן היה במקום הזה עם מישהי שנפגעה ..! הוא היה כל כך מבין וכל כך איתה עד שהלך לאיבוד איתה !! היא התגלתה כשקרנית לאורך כל הדרך..שיקרה על ימין ושמאל..הם גרו בנפרד..בבית שכור ..שאני עזרתי להם לנקות אותו..למרק אותו...כל שבוע הייתי מביאה להם קניות לבית ..פירות ..יררות..בשרים..דגים ומה לא ! לא ראיתי על פני השטח את הדברים לאשורם..לצערי הייתי תמימה מידי וסמכתי על הבן שלי בלי לבדוק... אחרי 9 חודשים הבן שלי הגיע הביתה עם פנים נפולות מעצב ולא ידע אייך לשאול אותי ..מה עושים כשאין כסף לקיום ? לא חשבתי פעמים ואמרתי החדר בבית פנוי בוא הביתה...לא ידעתי שגם היא כלולה בעיסקה אבל נתתי להם לגור אצלי... לאט לאט התחלתי להבין ש..היא..לא רק שיקרה לו לאורך הדרך אלה גם סחבה ממנו סכום אגדי של 50.000 שקלים ולכן לא יכלו להמשיך שם... כבר לא מדברת עם התכונות הנוספות הדוחות שלה...רק חשבתי אייך לגרום לו להפרד ממנה..כי כבר הגיעו מים עד גועל נפש.. הדברים התפתחו בכיוון הזה לבד..הוא התחיל להבין לתוך איזה בור עמוק ונורא נפל ...גם כל החברה שלו..ישבו לו על הראש עד שפקח עינים... והם נפרדו תוך חודש ימים מאז שגרו בביתי... בזה עדיין לא הסתיים הענין כי ברור שלא יכולתי להשאיר את הבן שלי לבד ..הוא את הלקח שלו למד כל כך טוב שהפסיק להאמין באנשים...וגם לא האמין בנשים יותר... לקח לנו שנתיים עד שראינו אותו יוצא מהבוץ הזה ...וכמובן לא לבד.. לימים הוא נישא ..לא כל כך מרצון אלה מתוך שרצה להקים משפחה..אך מעולם לא חזר להאמין ...עד היום הזה..נשארה לו שריטה טבועה בראש ובנשמה על מה שקרה מיכלי תודה ..המון תודה שנתת לי את האומץ לכתוב את הכאב הזה כאן מבינה אותך כל כך מתוקה שאת וגם במבי אהובה גם אותך מבינה.. החרדות האלה קשים ולא מרפים אני יודעת ...תלחמו על מה שנכון לכן..גמני עשיתי זאת ובשורה התחתונה רק אומר כך . האם אני שונאת אותה על מה שעשתה ?? לא.. אני מרחמת עליה..רק זאת ולא כל נפגעת תעשה מה שעשתה לבן שלי..ישנן המוני נשים נפלאות שהקימו בית והן כן דוגמה טובה חפשו אותן וממני בייי תודה שקראתן והייתן כאן אוהבת חטולית

הי חטולית, אכן אמיץ מה שכתבת. אודי

21/08/2019 | 08:05 | מאת: אביב 22

חטולית מתוקה אמיץ כואב ולא פשוט כן יש הרבה נפגעים שהם גם פוגעים בזה אין ספק. אבל כמו שכתבת לא כולם ולצערי לא רק הם ....בני האדם זן לא פשוט.. אבל יש גם טובים ואחרים :)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית