עד כמה אנשים מודעים או יודעים על הפגיעה???

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/08/2019 | 06:56 | מאת: מכל

היי אודי וכולם, עד כמה הקרובים אליכם מודעים לפגיעה? אז אצלי רק המטפלת יודעת הכל. הבעל מודע אבל לא יודע ממש ולא יודע מי הפוגע הוא יותר יודע על חבר שפגע בגיל מאוחר יותר. היא מעודדת ועודדה לספר לו או למישהו קרוב..כי כל עוד זה "סוד"בעיה... הבעיה שזה לא מישהו רחוק בכלל...שזה משפחה...שזה היה כשהייתי קטנה ונפסק פשוט ערב אחד וזהו....ושעדיין חייבים לכבד אותו. להיות שם עם הילדים שלי, שנפגשים כל הזמן...משפחה לא בוחרים. אבל להגן עליהם אני רוצה, לא בלאגן ולא ניתוק קשר...בעייתי. מה עושים?? האם באמת כשאחרים יודעים קל יותר??

19/08/2019 | 22:25 | מאת: חטוליתוש

מה יודעים..? אצלי ישנם רק דברים מסויימים שבעלי יודע..כי היה מסוכן מידי שידע הכל.. התגובות שלו היו קשות ..רצה לנקום על המעט שידע חטולית

הי מיכל, ההודעה עלתה פעמיים, אז אתייחס לאחת מהן (לזו): קל זה לא. ולכל אחת מהאפשרויות יש מחירים - חיצוניים ופנימיים. אבל אני חושב שבסופו של דבר, יש חשיבות רבה להיותו של עד לחוויה שלנו, ותיקוף לה. וזה מגיע מבחוץ. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית