רחל ואליאן, אני עולה למעלה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/06/2001 | 19:31 | מאת: אמא של...

לא נעלמתי, אני פה. ולגופו של עניין, מאז חודש נובמבר, הבן שלי מרגיש בסדר גמור, פרט לבעיה בירוקרטית , שהמשרדים למינהם אינם מסוגלים להזיז את האחוריים שלהם ולשבץ אותו במסגרת תעסוקתית. הוא בסדר גמור. מאז שאני מכירה אותו, וזה כבר שלושים שנה.. מאז האשפוז, והתרופות, הוא במיטבו. יותר מתמיד. הראש שלו עובד. כמו כן ההגיון.. שאף פעם לא עבד אצלו. למעשה, היה לי ילד קטן בבית, אימפולסיבי ומתלהם. כאילו, לא סיים את גיל ההתבגרות. לראשונה בחייו, הוא מתנהג בהתאם לגילו. בגלל עלייה במשקל, עשרים קילו לפחות, הלך לבדיקות, והתגלה קצת כולסטרול. אבל לא בעיה בבלוטת התריס... גם זה טוב... התרופות לא פגעו לו בבלוטה. הוא עדיין נראה מצויין. כי תמיד היה חתיך. אבל הכרס הקטנה , מאד מציקה לו. קודם היה בתת משקל, בגלל צומות ואכילה לא נכונה.. וכעת גם החל להתאמן בחדר כושר. החלק העצוב הוא, לא בו, אלא בשני מטופלים שהיו מאושפזים ביחד איתו. בחורה בת עשרים, אם לילד, ועוד בחור בן עשרים פלוס.. חזרו לאשפוז. הוא , כנראה, נחשב להצלחה טיפולית. הלוווווואי שכך ישאר........... הלוווווווווווווווווואי..............

05/06/2001 | 21:20 | מאת: רחל

חמסה חמסה חמסה. איזה טוב לשמוע. האם יש לו השכלה? יש כל מיני מסגרות להשלמת השכלה ולהכוון מקצועי, שממומנות על-ידי הביטוח הלאומי. אני חושבת שגם מגיע לו אבחון תעסוקתי, שיעריך את היכולת שלו להתמודד עם עבודה לאורך זמן, דרישות המסגרת, דרישות של בוס, עמידה בזמנים וכו'. אני מבינה שהנושא של יציאה מהבית למסגרת דיור עצמאי כבר לא רלוונטית, אבל זה לא נראה לי כל-כך חשוב אם טוב לכם וטוב לו. מה איתך? את עוד ממשיכה לעסוק באמנות? ספרי עוד. לילה טוב........

06/06/2001 | 07:24 | מאת: אליאן

קודם כל אני שמחה שהכל בסדר עם בנך ומקווה שימשיך כך !!!! על איזו פגיעה בבלוטת התריס את מדברת ? מאיזו תרופה ? ריספרידל? אנא עני לי מהר !!! תודה אליאן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית