רעיון לכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/06/2001 | 19:18 | מאת: Angel

זה לא הגיוני מה שקורה כאן. בכל פעם איזה מישהו בוחר "תורן" חדש לרדת עליו.סיימו לרדת עליי,התחילו לרדת על דניאל,עכשיו על אביב ומי הבא בתור? רעיון שני הפורומים גם לא יהיה יעיל כל עוד יהיה על הפורטל הזה. כיוון שהמטרידים יידעו להכנס גם לשם. אני כבר כמה ימים בוחנת אפשרות שנעבור פורום לפורטל אחר,במידה וזה יצליח אתם מעוניינים? כדי שלא תוודע הכתובת לאף אחד,אני אעביר אותה באיי סי קיו למי שיש לי ,וככה הלאה עד שנגיע לכלל הקבוצה. לא מדובר בפורטל הומה אדם. אבל יהיה מנהל לפורום,והוא ככל הנראה לא יהיה אחד מאיתנו. רוצים? אם כן-אני אנסה.

05/06/2001 | 20:58 | מאת: אביב

אנג'ל, מה רוצים ממני ? מה היה בהודעה המקורית ? לא ראיתי את ההודעה המקורית אבל ממך הבנתי שאני קשורה לענין ? אביב.

05/06/2001 | 21:01 | מאת: Angel

היה הודעה לא מקורית? לא הבנתי את העניין איזה אחד קרא לעצמו "מעוצבן",וזה כנראה היה שחר כתב שנמאס ו לראות ולשמוע את "האביב המעצבן הזה" רואים שהוא אפילו לא קרא בתשומת לב שום הודעה הוא חשב שאת בן

05/06/2001 | 21:58 | מאת: Jacki

אם זה כולל גם אותי..... אני בעד.

05/06/2001 | 23:38 | מאת: טלי וינברגר

אנג'ל יקרה, כמו בכל דבר בחיים גם פה, המשפט הבא נכון: לא בורחים מהבעיות או הקשיים, נשארים ומתמודדים עם מה שיש! וחוץ מזה, כפי שהינך שמה לב היטב, מנהלי האתר משתדלים להגן על באי הפורום. קיבלתי את הודעתך מיום ו' ועידכנתי את הנוגעים בדבר. וחוץ מכל הדברים מסביב, מה שלומך? זה הרבה יותר חשוב. טלי פרידמן

05/06/2001 | 23:50 | מאת: Angel

תודה אגב,האימייל שלך היה נוגע ללב,ההרגשה שיש מישהו לצידי,מאחורי שאיכפת לו... אצלי ממשיך להיות קשה,מפחיד,מבלבל.אני מקווה שאין כעס לגבי כתיבת התחושות בפורום. אבל... מחר... 30...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית