תודה לכולם על התמיכה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/08/2019 | 23:46 | מאת: בריה

היי, תודה לכל מי שהגיב. זה מחזק ומחמם את הלב. דיברתי עם המטפל, אמרתי לו שיכול להיות שבתקופה הקרובה אני אצטרך אותו ממש קרוב, ואולי אעיק, מה שבדרך כלל לא קורה הוא הזמין אותי לזה.. ועדיין למרות שאמר שכן, אני תוהה האם זה באמת כך.. ומה בדיוק אומרת ההזמנה, האם אני יכולה להתקשר, לשלוח הודעות שקשה מפחיד אותי שברגע שאני אשחרר את החבל אני אפול לתוך תהום

15/08/2019 | 10:18 | מאת: חטוליתוש

היי בריה קיבלת הזמנה ...בטוחה שהמטפל התכוון לזה ותמיד כשאת לא בטוחה פשוט תשאלי .. עם התמיכה שלו מאמינה שיהיה בסדר בהצלחה

15/08/2019 | 11:53 | מאת: סוריקטה

הי בריה, בררי עם המטפל מה משמעות ההזמנה מכיוונו, כך שתדעי. ספרי לו על החרדה ליפול לתהום ולהישמט. אנחנו מכירות את זה... סוריקטה

15/08/2019 | 20:04 | מאת: בריה

תודה. אתן מקסימות. מקווה שאעבור את התקופה הזאת ואצמח ממנה.

הי בריה, זה באמת מפחיד, להזדקק... אבל זו בדיוק מטרת הטיפול. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית