למה מוחקים פה הודעות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/06/2001 | 19:00 | מאת: שחר

למה מוחקים פה הודעות שלא נעימות למישהו ספציפי ? אני לא מבין למה אסור להביע דעות. אשמח לשמוע תגובה ממנהל הפורום שמחק את הודעתי הקודמת

05/06/2001 | 19:38 | מאת: יוסי רוסמן

שלום שחר (המעוצבן?!). לראשונה מאז אני מתפקד כמנהל הפורומים נאלצתי למחוק הודעה בפורום הזה. אם כל הכבוד לחופש הדיבור והדעה, אני לא אקבל בשום פנים ואופן הודעות שהן בעלות אופי פוגע באדם מסויים. אם דעתך שהפורום צריך להיות במתכונת אחרת אתה רשאי להביע את דעתך, תוך שמירה על כבוד הזולת. שוב פעם אני רוצה להדגיש - אין שום בעיה הבעת דעות, כל עוד הם נעשות בצורה תרבותית ולא פוגעת. גלישה נעימה. יוסי רוסמן מנהל הפורומים.

05/06/2001 | 19:43 | מאת: שחר

שלום מר רוסמן, אולי הייתי בוטה מדי, ואני מצטער על כך, אך לדעתי זה לא הגיוני שכל השיחות של אדם מסוים צריכות להופיע בפורום (ואין ליחס וחלילה שום דבר נגד אדם זה או אחר) אשמח לשמוע את תגובתך בתודה שחר (כבר לא מעוצבן....)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית