אודי וכולכם......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/08/2019 | 17:26 | מאת: .במבי פצוע..

...... ..... ...הי לכם... . ברוך שובך אודי... ....לא מוצאת מילים... ..לא יודעת מה להגיד.. ..הפה שלי סגור.. .. משונה...

הי במבי, ברוכה הנמצאת. מה היית רוצה להגיד? המלים יגיעו... אודי

10/08/2019 | 20:55 | מאת: חטוליתוש

מילים מילים .... לפעמים נורא רוצים אותם ..שיגיעו..שידברו...שיהיו נוכחים ..גם בשקט שלהם הם נמצאים... תני להם הזדמנות להופיע ..לדבר...לצעוק אם צריך... הם יגיעו כשתהי מוכנה.. את כבר מוכנה להם ?? אולי חיבוק יכול לעזור? מילה טובה ...את נהדרת ... את מסוגלת... הנה הם שם מדגדגים לך את הלשון..רוצים להגיע .. מה את אומרת ? תתני להם לצאת ? איתך יקרה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית