להפתח בטיפול / שתיקה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/08/2019 | 19:08 | מאת: בת 25

קשה לי לשתף אחרים, הייתי בטיפול השנה לחודשיים והפסקתי בגלל כל עניין השתיקה לא היה לי מה להגיד ולכן היה שתיקה שעוד יותר הקשה עליי. (שהפסקתי אמרתי רק שלא נעים לי) איך אוכל לפנות לטיפול אם לא אצליח להפתח??? להגיד למטפלת שקשה לי לא אוכל..- מעגלי כזה. מרגישה מסיבות שונות שטיפול כן יכול לעזור אך מצד שני לא מסוגלת להפתח... בת 25

שלום לך, אפשרות טובה זה לכתוב מראש את הקושי (כמו שכתבת כאן) ולהביא אתך לפגישה. להקריא או לבקש שהמטפל/ת יקראו. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית