סוריקטה ואודי..................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/08/2019 | 07:33 | מאת: שירה2017

הגבתי הלילה למה שכתבת סוריקטה ונדמה לי שכתבתי משהו לא מבוקר, אני מתנצלת. אודי, לא אבקש שלא תעלה כי אני יודעת שאם תמצא שהדברים אינם מתאימים לא תעלה, ורק במקרה כזה. סליחה שירה

01/08/2019 | 15:53 | מאת: סוריקטה

הוי שירה, דואגת לך. את נשמעת לי במצב חירום. כתבתי לך למטה. נוטה להסכים שאינך יכולה לבד. ניסיתי להציע דרכים לאיך כן. מי כן. טוב שכתבת. בבקשה תעדכני? סוריקטה

01/08/2019 | 18:25 | מאת: שירה2017

תודה על המילים ועל הדאגה והזמן שהשקעת בלחשוב, לנתח ולהציע. לגבי תמיכה, יודעים שאני בטיפול אך אין לי תמיכה. בן הזוג חושב שאני צריכה להגמל מזה כי הוא לא מאמין שצריך להיות כל כך הרבה זמן בטיפול. גם אחותי יודעת. אבל נדמה שאף אחד לא רוצה לשמוע. היתה התגייסות כשהייתי מאושפזת והיו הבטחות מבן הזוג לתמיכה. אבל נגמר. תמו ימי החסד. אחותי אוהבת להגיד לי שאני בסדר. בן הזוג מתעלם והמוות הזוגי לא מוסיף. הוא היה גם אצל המטפל אבל מסרב לשמוע או להבין או להאמין. כל זה גם מעלה את עניין התשלום וההוצאה המיותרת. בשורה התחתונה כאילו אומרים לי תפסיקי כבר, אין לך כלום. זה משאיר אותי מאוד לבד. כל עוד אני מתפקדת הכל נראה להם בסדר. תודה שלך שירה

הי שירה, לא ראיתי שום דבר שלא מתאים בדברים שכתבת... אני אכן חושב שאת מתארת חוויית לבדיות קשה ונוגעת ללב. אני מקווה שהיכולת לבטא את הכעס (והזעם וההרס) תוכל לא רק להשמיד, אלא גם ליצור - בתורה - קרבה. הכל תלוי ביכולת של הצד המקבל לקבל ולהכיל. נסמוך שזה אפשרי. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית