אצל הרופא

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/07/2019 | 09:26 | מאת: סוריקטה

בלי קשר. עם קשר. אני אצל הרופא. המון רופאים ובדיקות. גיל. גידולים וכל מיני. אישה. שקטה. עדינה. שבורה. שולחים אותי מכאן. לשם. שעות. אומר לי הרופא בצאתי - אל תתרגשי מכל מיני נשים שיצעקו עלייך בדלת. קלט אותי. סוריקטה

01/08/2019 | 11:22 | מאת: מכל

רפואה שלימה. הכי חשוב שאת מטפלת בעצמך!! ולא מזניחה. בשורות טובות. פעם לא היה לי משנה כל כך בעיות בריאות. היום מטפלת בעצמי ושומרת על הבריאות. זה חשוב!

01/08/2019 | 13:06 | מאת: חטוליתוש

כן הגיל לא קופח על אף אחד לצערי הרב התגובה של הרןפא...לא יודעת למה .מחייך לי..😀 מכיר אותך ?? אוהבת

01/08/2019 | 18:29 | מאת: שירה2017

מצטערת לשמוע על הבעיות הרפואיות אבל שמחה שאת מטפלת בעצמך למרות הכל, למרות התורים ועל הא/נשים.

01/08/2019 | 19:06 | מאת: סוריקטה

הי מיכל וחטולית, תודה לכן. כן, הגיל. שלל בדיקות חודרניות פיכס. אבל כנראה שאכן בקטע של לשמור ופחות להזניח. הרופא לא קבוע, ראה אותי פעם אחת ויחידה ולא מכיר וסביר שגם לא יזכור אותי. אבל קטע. סוריקטה

הי סוריקטה, עם קשר. גם אני שמח על העובדה שאת דואגת ומטפלת בך ולא מזניחה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית