לפינוקיו...:-))

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/06/2001 | 12:39 | מאת: אליאן

בוקר טוב עולם !!!! (למרות שצהריים) איך אני שמחה שחזרת !!!! הקטע ששלחת בהודעה לטלי פשוט מדהים ! ואני שולחת מרק עוף צח.... וכמובן שנישוקים וחיבוקים גדולים.... ביי בינתיים אליאן

05/06/2001 | 12:59 | מאת: אביב

נשמה שלי, איך ניחשתי שזה אליי ?? :-))) התגעגעתי וחיכיתי כל הבוקר... המרק עוף מצוין, מאיפה את יודעת לבשל כל כך טוב ? החיבוקים והנישוקים חבל על הזמן. הקטע מדהים, גם בעיני.. מה קורה אצלך ? וכמו שאמרו בזהו-זה כשהיינו קטנים - "פופציק תמיד נופל וקם..." או משהו דומה לזה. נפלתי, קמתי, הכל בסדר, המפתחות בפנים, סע לשלום... שלך, אביב.

05/06/2001 | 13:20 | מאת: אביב

ואליאן, כתבתי לך משהו למטה, בתגובה לשרון. התערבתי כרגיל, מה לעשות ? כזאת אני... אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית