רחל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/06/2001 | 10:36 | מאת: גמ

הי! מה שלומך? אני מצויין! במיוחד שאני עכשיו בדרכי הביתה להפסקה קצרה... בימים אלו אני לא קוראת איזה ספר קריאה או משהו כזה...יש הרבה חומר ללימודים שצריך לקרוא. חוץ מזה מחכים לי איזה 8 ספרים בנושאי הפרעות אכילה \ מצבי רוח\ וכדומה.. שקניתי ועוד לא קראתי! גם אני הכי אוהבת שוקולד עם אגוזים............. הרכות של השוקולד....ופתאום - טראח !!! אגוז... אכן שיחזרתי שוקולד אחר... ואפילו משובח! אז שיגידו תודה.. צלצלתי אתמול לפסיכולוגית שלי והתנצלתי שהברזתי.... נקווה שלא יקרה שוב. אני לא זוכרת אם צטטתי לך את זה פעם: (מקווה שאני זוכרת את זה טוב). " אנו שניים אהבתי, והאהבה שרה וצוחקת, אך במות היום, במעטה השיעמום, נשארים לבד..." טוב , אלך הביתה.... בי

05/06/2001 | 14:57 | מאת: רחל

מביא גאולה לעולם............ ככה לצטט ולברוח? דרך אגב, עדיין לא גילית לי מה את לומדת, ואני ממש סקרנית. ההימור שלי שאת לומדת משהו ממדעי הרוח, אבל אולי אני טועה- ואת סטודנטית להנדסה גנטית, או לפיסיקה ומחשבים. כשאני הייתי סטודנטית התקיימתי ימים שלמים מתפריט קבוע: פחית קינלי מנגו וטורטיני, שזה הגירסה היותר מתוחכמת לטורטית. מזמן לא ראיתי את 2 המוצרים האלו בחנויות. טוב, גם אני מזמן לא סטודנטית. תשמרי על מצב הרוח, ותכתבי עוד. להתראות............

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית