אודי................................................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/07/2019 | 20:45 | מאת: שירה2017

אודי יקר, כבר מאוחר ועדין לא באת... בטח עמוס בהכנות לחופשה. לא אכתוב שוב את אותם הדברים כי הכל נשאר אותו הדבר. רק להגיד שתהיה חסר בעיקר עכשיו בלי טיפול ובלי כאן. כאילו הכל תכף יסגר ויסגור עלי. מאחלת לך חופשה נעימה שירה

15/07/2019 | 05:19 | מאת: סוריקטה

הי שירה יפה, על אף שאולי חלקי כל כך, לפחות מכיווני אומר שתהיי במחשבותיי. נשב בדמיון ביחד לקפה-תה או נלך לטייל על חוף הים. נדאג לבחור את השקטים ופחות הומי יולי-אוגוסט. אודי רשם לבמבי סוג של אסון... :-( איתך, סוריקטה

15/07/2019 | 10:34 | מאת: שירה2017

תודה סוריקטה אהובה גם את תהיי במחשבותי וגם התמונה של הליכה על החוף שלך שירה

הי שירה, באתי, ואפילו מתאפשר לי להגיב היום... תודה, אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית