מצאתי כתבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/06/2001 | 01:14 | מאת: אמא של...

אולי יעניין אותכם. http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2&id=69006

05/06/2001 | 14:00 | מאת: אליאן

היי מה שלומך? נעלמת... ספרי מה קורה אצלך... ואני מיד נכנסת לאתר... ביי

05/06/2001 | 17:15 | מאת: רחל

הי! טוב לשמוע ממך- אני מצטרפת לבקשה של אליאן לשמוע קצת יותר על מה שקורה אתך. קראתי את הכתבה וגם את התגובה של קרן, הכתבה קצת ישנה- מזמן משתמשים בחזירים למחקר, ואני מסכימה איתך בהחלט- עדיף להשתמש בבע"ח למחקר מאשר בבני אדם. אני גם מסכימה שיש בעיה עם האתיקה של חלק מהמחקרים, אבל בדיוק בשביל זה יש פיקוח. אני מקוה שכל אחד עושה את המקסימום שהוא יכול....... להתראות בינתיים.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית