יום שלישי - יום מנוחה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

שלום חברות וחברים, יוצאים למנוחת אמצע השבוע שלנו. נשוב וניפגש ברביעי. אקדים ואודיע כי בשבוע הבא, נתחיל את השבוע ואז אעדר לכ-10 ימים בהם אתור את אחת היבשות הקרובות. לאחר מכן נחזור לפעילות רצופה וארוכה. שמרו על עצמכם, אודי

09/07/2019 | 00:12 | מאת: חטוליתוש

איזה כייף לך טיול כזה ארוך שמחה שאתה מוצא לך גם זמן לנוח ולתור ... אצלי גם בחלומות לא מוצאת זמן לחשוב על טיול 👍👍👍 חטולית

10/07/2019 | 13:20 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, כמוך כמוני (אולי, בשונות מסוימת, כנראה, היות שאנו פרטים שונים) - מקנאה בלוקחי החופש, המרחב והטיולים. הלוואי ונוכל לקחת את זה לכיוון של קנאה מהסוג שמנסה ליישם קצת מזה. בצנוע. למשל, עבורי, טיול של חצי יום ברחבי הארץ. משהו עם נופים שונים מהיומיומי הקבוע. לא מאד יקר כלכלית, ואולי אפשר ממש בקטנה להצטרף למישהו. ושיתאפשר בזמן פחות לחוץ. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית