מליון תווים דורש..............כתבתי מליון פעם ואין קליטה, לא נתפס!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/07/2019 | 22:03 | מאת: מכל

ביקשתי שיעבירו לפה כי לא הצלחתי אבל לא הסכימו... ונשארתי מנודה. מבאס. מנסה שוב ושוב בהעתק הדבק. מבאס אודי וכולן, אני רוצה לומר לכן בנות יקרות שממש מזמן אודי הפסיק לענות בימי ראשון ורביעי וחיכה שנגיב אחת לשניה ורצה הודעות פתוחות. כשלי היה קשה עם זה אמרתן שזו התפתחות או התבגרות והתקדמות של הפורום בקיצור לא הפריע לכן כלל. והנה עכשיו קשה לכן כשהוא היה צריך ללכת לכנס, חופש וכו'דווקא לי ממש כבר לא קשה. אני חושבת שזהו תהליך טבעי שנוצר..תמיד אנשים יסעו, יהיו אילוצים וכו' גם אני נעדרתי מעט עכשיו ולא נראה לי שהייתי חסרה או שדאגתן כמו פעם ואני רואה זאת כהתקדמות!!!! אפשרי לבוא וללכת כי כך בנוי הפורום. שאלת אודי לגבי תפקיד,של מי להחזיק? לא נראה לי שזה דווקא "תפקיד"זה מעין הדדיות כזו...הפורום נועד להעזר כשצריך, נכון נוצרה קבוצה אבל זה לא אומר שצריך כל הזמן לשמר אותה. להחזיק אותה...הקבוצה נוצרה מתוך צורך מסויים וכך גם הקמת כנראה את הפורום מתוך צורך שיש לאנשים. לא יודעת, אני חושבת שהתפתחתי מאוד!!! כבר אין לי צורך לשתף רוב הזמן ואם יש כזה הוא יוצא לאנשים בחיי שנמצאים איתי ביום יום. בחיים..התקדמתי. לפורום תמיד יש פינה חמה אצלי בלב, לך אודי ולכולן. אבל זה לא אימר שאני מתחייבת להחזיק/לשמר וכו' אני שמחה שהוא קיים אם הוא ייסגר כמובן שיהיה לי עצוב. אבל כל עוד יש צורך לאנשים מאמינה שישמר ובקשר לקבוצה, היא יכולה להיות דינאמית, זה הולך וזה בא... וכלום לא יתמוטט. הכל בסדר בנות. ואף אחת לא באה על חשבון השנייה!!! ואם אתן רוצות לענות ולעזור לאחרים סבבה ואם לא אתן לא מחוייבות! אין שום צורך לקחת אחריות על פורום... נראה לי שפתאום הרגשתן שהתפקידים משתנים שאתן העונות/שומרות וזה לא כך! יש את אודי שתמיד עונה גם אם לא ברצף שמתאים לכן. לדעתי הרצף כן נשמר. שימו לב לסגירה כל שבוע, לאותן מילים, אותם ימים. יש יציבות שנשמרת גם אם יש ימים שאודי איננו הוא מודיע תמיד!!! הכל בסדר. שלכן, מיכל.

08/07/2019 | 09:37 | מאת: אביב 22

מבאס גם שאת מבקשת ואני אומרת לך שאני לא רוצה יותר להכנס לכאן ובטח לא להעביר הודעות משם אחרי כל הבלאגן את אומרת לי שאני מרוכזת בעצמי .. אז כן להעביר לך הודעה בלילה כראיתי את הבקשה שלך ואחר כך לא לישון כל הלילה .. אז לא אני אשמור על עצמי מבינה שהתרגלתן שאני עוזרת תמיד וכשאני לא זה נחווה כנגדך זה לא .יש מצבים מיכל כמו עכשיו שאני צריכה יותר לשמור גם עלי .. וכן כל כניסה לכאן הורגת אותי עוד קצת .

08/07/2019 | 11:00 | מאת: אביב 22

זה באמת מבאס התחושה הזו שלא יכולה להכנס לכתוב כאן מתי ואיך שאת רוצה להזדקק לשני והוא מסרב ולא משנה מה סיבותיו . מבינה אותך מצטערת על מה שכתבתי קודם ....זה בדיוק למה שהתכוונתי הפורום הזה לא עושה לי טוב ואני באה ממש לא בטוב . . אוהבת אותך

08/07/2019 | 13:08 | מאת: מכל

אני לא קראתי את כל ההודעות כי לא הייתי כאן. אז לא הבנתי שכך את מרגישה. מצטערת שביקשתי ממך כשלא היית מוכנה ואם אינך רוצה להכנס אל תכנסי! חבל שאת כך מרגישה. אני הרגשתי מנודה מהפורום ולא ממך!! כשלא נמצאים תקופה הוא לא נותן להכנס וזה מבאס. זה הכל. תמיד אמרתי שכל אחד יכנס מתי שמתאים לו...

הי מיכל, אכן, ברקע המסגרת יציבה וקיימת. ובפנים יש את החופש להעלות את החרדות והחששות. גם אני חושב שזה בסדר. אני שם לב שדברים שעד לא מזמן היו ארועים חיים ולוהטים בפורום מאפשרים עכשיו התבוננות מושכלת ותהליכית. ויש כאן דברים רבים שעולים. והם חשובים, והם מדוברים. וכך צריך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית