מיניות אצל ילדה בת שמונה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/07/2019 | 18:08 | מאת: NOT_FOUND

ביתי בת השמונה התחילה לאונן מידי פעם ראיתי ןהתעלמתי..מבינה שזה לא מקובל לא עושה ליד אחרים.. לאחרונה מצטרפות כל מיני שיחות קטנות על מיניות כמו סרט שראתה או שיר בטלויזה שזוג התנשק או שמישהו נגע לה בטוסיק בטעות או בפות..הכל לוחשת לי באוזן ולא מרפה עד שמשתפת.. יכולות להיות גם מחשבות כאילו התנשקה עם ילד מהכיתה..וכאלה אני משתדלת להרשיב ולהגיב לכל שיתוף בהתאם לעיתים לא ברצינות... אני דיי מודאגת שילדה בגילה ככ מפותחת מינית מה עליי לעשות להתעלם? טיפול?...יעבור? עזרה..?

שלום לך, זה באמת מוקדם למדי ופחות מתאים לגיל החביון (בו נמצאת בתך, ובו בד"כ יש התעלמות מנושאים מיניים). הזכרת מגע באברי המין - זה עלול להדליק נורה אדומה. הייתי מציע להתייעץ עם פסיכולוגית או יועצת בית הספר בשלב הראשון ולהמשיך על פי המלצתן. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית