אודי הי,.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/07/2019 | 11:54 | מאת: .במבי פצוע..

אודי הי, אתה שואל אותי : " של מי התפקיד לשמור על הרצף? של הקבוצה או שלי?" לדעתי,מדובר על "ריקוד משותף" האחריות והתפקיד - משותף גם לקבוצה וגם לך אודי... כאשר ,לדעתי אודי,התפקיד והאחריות שלך (כמובן במסגרת של ההתפתחות הקבוצתית ולא במציאות החיצונית...) לדעתי, האחריות והתפקיד שלך בתור מנחה הקבוצה/ מנהל הפורום היא לאפשר לקבוצה מסגרת קבועה!! מסגרת שיש בה רצף !!! מסגרת שמאפשרת חופש,מרחב ובטחון לפרטים שבקבוצה לנוע במרחב הביניים הזה... האחריות והתפקיד של הקבוצה לדעתי, להיות נוכחים ..אולי גם כן באופן רציף עד כמה שאפשר... ולהביא באופן מכבד ,אמיתי ומלא עד כמה שאפשר, כל אחת את עצמה ... כן אודי... מדובר על " ריקוד משותף" ואני חושבת ששירה צודקת בדבריה לגבי הקשר בין הנוכחות האקטיבית שלך שפוחתת בהדרגה ל" מריבות " בין הבנות פה... ייתכן מאוד שתחושת ההחזקה שמתרופפת משפיעה על הקבוצה כקבוצה- כלומר על הבטחון ... וממילא על התפקיד אותו נוטלות סוריקטה ואביב כ"קול קבוצתי"... ** ויחד עם זאת אודי...אני רואה את השעה בה התייחסת אתמול לכל אחת פה ... לפנות בוקר... וכן...אני מלאת הערכה עמוקה אליך !!!!! המחוייבות העמוקה שלך מעוררת השתאות!!! זהו לבנתיים... מאחלת לך שבת טובה, נעימה ומלטפת.. שלך במבי

הי במבי, יש מסגרת קבועה מאוד כאן בקבוצה. היות ואת מרבה להתבונן דרך הפריזמה המערכתית, את יכולה לראות את ההתפתחות שעבר הפורום (במקביל לזעזועים שגרמו שינויי הפלטפורמה הטכנית). בעיני השינוי הוא מבורך, ומאפשר תפקוד בוגר יותר של קבוצה. נראה לי שהפעם התגובות להיעדרויות שלי היו עזות יותר מבעבר. וגם המשאלה לתשומת ליבי המיוחדת (ואולי גם התחרות עליה) - בולטות יותר. בכל מקרה, אני כאן. ואהיה כאן. בקביעות, כמו בעבר. קורא, שומר, מלווה, דואג ובעיקר סומך עליכן ופעמים רבות מתפעל וגאה בכן. אגב, בשבוע הבא אני יוצא לנסיעה נוספת, שלאחריה תהיה תקופה ארוכה של יציבות נוכחת. אודיע על כך בנפרד. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית