שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/06/2001 | 00:02 | מאת: שי

אני סובל מדיכאון וחרדה מזה כארבע חודשים, הלכתי לפסכיאטר והוא נתן לי רמרון וקסנגיס, אך המצב המשיך לפני כחודש הוא הוסיף לי סרוסקט וסורבון והקטין את המינון מרמרון, אך המצב אפילו החמיר ולא יצאתי מהבית כמעט חודש, אני חושב שככל שנחשפתי לתרופות ולידיעה מהדיכאון והחרדות מצבי רק החמיר, אני בבית מרגיש טוב ברוב שעות היום, אך האים זה יגמר?????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????? בנוסף לקחתי שיחות עם פסיכולוג ששלושה שבועות לא הלכתי לפגישות מהפחד שיתקוף אותי התקף, האים יכול לקרות משהו באמת בהתקף חרדה? מה לעשות כדי לא לפחד מה לעשות בכלל????????????????????????????????????????????????? בבקשה עיזרו לי אני מיואש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שי.

05/06/2001 | 01:37 | מאת: רינה

קודם כל לצאת מהבית והרבה לטייל לראות עולם שנית להאמין בעצמך וביכולות שלך כי מגיע לך ואתה זכאי להנות מהחיים לחשוב על דברים טובים שהיו ובטוח עוד יהיו לחשוב חיובי ולדעת שאין אדם שאינו מדוכא או מיואש מידי פעם אך יודעים לעבור הלאה לסדר היום ולא לשקוע בהצלחה

05/06/2001 | 01:38 | מאת: מורן

אולי תפרט לנו קצת יותר מה אוכל אותך? מה מציק לך?

05/06/2001 | 10:40 | מאת: שי

לא יודע פשוט רע לי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית