שרון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/06/2001 | 22:33 | מאת: אליאן

היי, איך ישנת אחרי השיחה אתמול ? ואיך עבר לך היום....? נו, יש תשובה ? אני במתח !!! אז בינתיים ביייייי

05/06/2001 | 08:28 | מאת: שרון

הי מותק............ כמו תינוקת..........אבל קמתי כרגיל עם הכאב.........נראה שיש בזה מן הסימליות.........או שמא זו ראיה מעט פתליסטית.....אין טוב שאין בו רע, והוא שם כל הזמן נזכיר כי הוא קיים, מזכיר היכן היית ולאן את יכולה לשוב אם לא תשימי לב, אם לא תרצי מספיק. עוד לא קבלתי תשובה, כנראה בסופ"ש. אני כמובן אעדכן. ואת?............

05/06/2001 | 12:51 | מאת: אליאן

אני? לא יודעת... עצבנית פחד !!! בעלי היקר אמר אתמול דברים קשים ובא לי ל..... אותו. חוצפן שאין כדוגמתו. כל הזמן אני חוטפת הלם מהדברים שלו ולא לומדת לקח ! העו"ס של הבן אמרה לי "לבודד" אותו בשלב זה אבל מי יכול ? עוד אחרי שאתמול הוא אומר לי כך: אני אקח ממך את הילדים ואת הבית ותשארי בלי כלום ! אני אספר שאת הולכת לפסיכיאטר ולוקחת תרופות ויקחו לך את הילדים. בן זונה !!!!!! אני יודעת שאסור לי להתרגז אבל אין לי שליטה על זה. וכל העצבים האלו פוגעים בי, אני כל הזמן שוכחת והידיים רועדות,והבכי ואוףףףףףף ולי הוא קורא גיס חמישי... מנייאק !

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית