הטיפול בemdr מוציא הכל בעוצמה מאוד מאוד גבוהה.... וממש מוזר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/06/2019 | 16:59 | מאת: מכל

אודי יקר, אמרת שזה כמו הפנוזה..כנראה. כמה עוצמה. תמיד חשבתי שאני פוחדת מקרבה ואולי לא ראויה לאהבה, לאף אחד וכו' לא ממש הבנתי למה. גיליתי תובנה מאוד מאוד חשובה...של רגשות קשים כלפי עצמי (לא רציונאליים) ובגלל זה אני חושבת שאי אפשר להתקרב אליי...היא אומרת שבפוסט טראומה כך חווים ומעולם לא חשבתי שזה המקרה אצלי...בכל מקרה תובנה חשובה...ורציתי לומר שסוג כזה של טיפול מאוד מאוד עצמתי וחשתי ממש הכל!!!! וכאב לי הראש בעצמה חזקה תוך כדי ואחר כך נרגע ..נשמע לא הגיוני אבל כן, זה מדהים....רוצה גם לומר לכלם שזה טיפטל מומלץ למי שלא מצליח רק בדינאמי ושיחות או קוגנטיבי התנהגותי. זה כלי חשוב...ובנוסף לאחל לך שתסע לשלום ותשוב אלינו בכוחות מחודשים. וטוב שאתה יודע לקחת פסקי זמן. מעריכה, מיכל

19/06/2019 | 18:05 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי איזה כייף לקרא אותך מלאת אנרגיות חיוביות.. מלאת כוח..וואווו.. מקסימה ותובנות מאוד חשובות .. גרמת לי לחיוך....לשלום.. נהדרת אוהבת חטולית

הי מיכל, זו נשמעת חוויה משמעותית מאוד, ואני שמח על כך. תודה על האיחולים! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית