הולכת לאיבוד כאן....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/06/2019 | 11:46 | מאת: ינשוף

לא מצליחה לקרוא ולהבין לא מצליחה לעקוב לא מבינה את המילים שנכתבים כאן עצוב לי. כל כך עצוב לי מרגישה בחוץ ושלא מתאפשר לי להכנס בפנים לא מצליחה להתחבר לכאן ובכלל לא מוצאת את עצמי באף מקום כן מבינה שאתה הולך אודי לקצת זמן לחופש- תהנה...

19/06/2019 | 18:21 | מאת: חטוליתוש

ינשופית מתוקה שלי לפעמים קורה שלא מבינים שלא מתחברים..יש כל מיני תקופות גם לי לא תמיד קל להתחבר למה שקורה כאן ולמה שכותבים כאן אפילו לא תמיד מבינה מה רוצים להגיד מעופפת קוראים לי בזמן האחרון אז כן הייתי גם מאוד מוטררדת אולי גם את מוטרדת וקשה לך להתרכז ? בואי מתוקה 🤗 קבלי חיבוק עדין את לא לבד.. אוהבת חטולית

19/06/2019 | 19:03 | מאת: אביב 22

כל כך מבינה כל כך מרגישה כמוך חיבוק

הי ינשוף, מקווה שיימצא לך המקום הנכון, גם כאן. אני אכן אהיה בחופש בשבוע הקרוב ואחזור ביום ראשון הבא. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית