אליאן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/06/2001 | 16:22 | מאת: רחל

מה שלומך? אני בסדר, חוץ מהחום שמתיש. התרגלתי לעייפות. התחלנו ללכת לבריכה ולים, זה החלק שאני אוהבת בקיץ. חוץ מזה אין הרבה דברים שאני אוהבת בעונה הזו. מה איתך? מקוה שלומכם טוב. תכתבי..........

04/06/2001 | 20:33 | מאת: אליאן

היי, בקיץ אני אוהבת רק את ריח ההדרים... אני סובלת מאד בחום וזה משגע אותי... ולים או בריכה אני הולכת בגלל הילדים שמאד אוהבים. יש משהו מוזר לאחרונה בהתכתבות שלנו, את מרגישה? קצת קשה לי להסביר את זה אבל יש משהו... אם יש משהו שמפריע לך או מרגיז או לא יודעת מה...תגידי כאן במייל איפה שנוח לך ! אז בינתיים ביייייי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית