אביב שלי...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/06/2001 | 10:17 | מאת: מישהי

אני נכנסת מדי פעם, קוראת קצת, כותבת קצת, מחפשת אותך... רציתי רק לכתוב כמה מילים חמות: אני חושבת עלייך, מתגעגעת לשיחות שלנו, אלו של הימים הטובים... ומחכה לך, שתתאוששי, ותחזרי אלינו - אופטימית , חזקה ומלאת מרץ כמו תמיד. אני מתנתקת עכשיו, לצערי ( בכל זאת יש לי מבחן לעשות היום), אבל אהיה כאן בלילה. אני שולחת לך חיבוק, ומעבירה דרכו... את כל הכוח שהייתי רוצה להעביר לך עכשיו. אוהבת, ומקווה לשמוע אותך בקרוב... מישהי

04/06/2001 | 10:47 | מאת: אורה

וגם מישהי שלי- חושבת עליכן. זמן לחשוב עדיין יש לי. אכן ימים קשים אביב, אני מקווה שאת מתחילה להתאושש. מישהי, איך היה המבחן (מחזיקה לך אצבעות).?

04/06/2001 | 13:22 | מאת: אליאן

היי התגעגעתי לפתיחה של ההודעות שלך " נשמה שלי ".... איך את מרגישה? באמת, איזו שאלה... מקווה ששיגרת יומך עוזרת מעט. ושוב ,אל תדאגי יהיה בסדר,עוד תראי ! מקווה לשמוע ממך במהרה גם אם עדיין מצב הרוח ירוד,שפוף ומדכא.. אגב, את יודעת שהכתפיים שלי מה זה רחבות... הם יכולות בקלות להכיל את הכאב שלך.... תחזיקי מעמד !!!! אליאן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית