מחפשת שקט...ורצית לאחל חג שמח......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/06/2019 | 22:17 | מאת: מכל

אודי וכלם, זה החג שאני מאוד אוהבת מבחינת מאכלים...ואני מאוד מאוד נסערת,, עייפה פיזית ונפשית מכל מיני תחלואים שהיו לי בשבועיים האחרונים... חפשתי שקט. פה יש רעש והרבה.. מנסה להתעלם מכל הרעש מסביב ברעשי הקבוצה...ובכלל..סליחה כלם.קשה לי ועייפה מאוד מאוד. היא בחו"ל....נפגש שבוע הבא..בינתיים..מקווה לנוח למרות הבישולים המסיביים.. . חג שמח

07/06/2019 | 00:03 | מאת: חטוליתוש

חג שמח מאמי החלמה מהירה ורפואה שלמה מקווה שתעברי את החג בטוב אוהבת חטולית

הי מיכל, אני דווקא שומע נסיונות פיוס... ובהחלט מומלץ לנוח. חג שמח! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית