אודי וכולכן/ם ..הודעה שיש בה שיפוטיות רבה אבל בוחרת להביא

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/05/2019 | 11:36 | מאת: .במבי פצוע..

אודי וכולכם.. למרות שההודעה שאכתוב שיפוטית ,אני בוחרת לכתוב ולהביא אותה היות ונפגעתי.. נפגעתי במובן של ההרגשה ש'סתמו לי את הפה' אודי... לא יודעת מה לומר לך.. קרה משהו.. כן.. אתה יודע מה אודי ? אני כן יודעת מה קרה.. אני מרגישה שמנדיי סתמה לי את הפה.. כן... סתמה לי את הפה ,ולא רק את הפה.. סתמה לי באיזשהו אופן את הלב במה שקשור אליך אודי.. לדעתי מאז שהיא נכנסה לפה והציגה את ציפיותיה מהפורום.. המילים שכתבה.. האופן... לא יודעת אודי... מאז מרגיש לי שאני צריכה לשים אפוד מגן ממך.. אני מרגישה שהיא קילקלה לי משהו.. מה ???? אז ככה: בהודעה מה 6/5 כתבה : פרק ב' על הציפיות שלי 06/05/2019 | 07:36 | מאת: מנדיי אינטראקציה בין אודי לבין המשתתפות או קיי אודי, רוצה או לא רוצה, אתה בעמדת מפתח, ומה זה אומר? אחלק את זה לכמה עניינים. כל אמא אוהבת את כל ילדים, אבל מכמה מהם היא נהנית יותר, ואם היא לא מודה לעצמה בלב את זה, אז בנוסף לכל היא גם שקרנית, כי אנחנו בני אדם. אבל אמא חכמה לומדת שלא להראות לכולם ממי היא נהנית יותר ולמי היא קשורה יותר, ובפרהסיה מתמקדת באהבה שבעצם נתונה לכולם. בתור מנהל פורום, כולם היו בניך, אבל כמובן שאתה מתחבר לחלק יותר מאשר לאחרים, ואין בזה רע נאמר אם מתפתח שיח בינך לבין כותבת שהגרעין שלו הוא המטרה של הפורום. אבל כאשר מתפתחים כאן עניינים שהם סמי 'רומנטיים', כאשר כותבות פונות אליך בצורה שלא פעם נשמעת או 'כהטרדה מינית' (מהן כלפיך) או איזה נסיון 'להתחיל' אתך, נסיון לגייס את כל הנשיות כדי להוציא ממך דברים שהם 'מעבר', אני חושבת שאין להם מקום בפורום, רוצים להתכתב במייל, תעשו זאת חופשי, המרחב הציבורי של הפורום הוא לא בשביל זה, בהמשך כתבה תוספת : תוספת למה שכתבתי לפרק ב 06/05/2019 | 07:57 | מאת: מנדיי אודי אתה יכול להכניס את זה באותו שרשור של מה שהעליתי קודם כפרק ב' רציתי טיפה להרחיב על הנושא של אלו 'שמתחילות' עם אודי, בצורה עדינה אומר שזה מזכיר לי קבוצה של צופים שכל הבנות מנסות להתחיל עם המדריך החתיך. אחרי שרואים לשבת אחת זה הולך פתאום כולם מנסים לאמץ לעצמן את אותו סגנון דיבור, לדבר ולא לדבר, ולעטוף ושזה ישמע כמו שירה, ובעיקר מלטף... וזה די פתטי לראות את זה. אבל זה כמו שאמרתי בצורה עדינה, ובצורה פחות עדינה זה הרגיש לי לפעמים שזה פשוט מביא את הפורום לה...ה, למקום קצת מביש ולא ראוי לפורום מכובד שכזה, זה לא המקום של זה. ולא, אשה בוגרת היא לא ילדה בת שנתיים שלוש, וממילא ההתנהגות שלה לא יכולה להתקבל באותה סלחנות, ועם כל הכבוד היא לא נקיה מכל מיני פניות מיניות גם אם מנסים להלביש את זה בכל מיני עטיפות, וכאשר זה הופך למין סטייל, שגם לך אודי יש בזה יד בגלל התגובות שלך לכאלו דברים, זה יוצר ריאקציה לפחות אצל חלק מהכותבות. אודי... מאז שהיא כאן מרגיש לי שהפורום מזדהם ללא הפסקה.. אני מרגישה פתאום צורך להגן על עצמי.. הבטן מתכווצת לי מהתיאורים שלה דווקא היא שדיברה על הפורום כמזוהם..הרגיש לי נקי עד שהיא נכנסה ייתכן שחלק לא מבוטל ממה שהיא כותבת ,לא מודע..אך לי זה מכווץ את הבטן.. אתן דוגמאות : בהודעה מה 21/5 כתבה : " קראתי פעם ספר של מהפנט, הוא כתב על דרכי היפנוט שכמובן אתה מכיר בין היתר כתב (הספר לא לידי אז רק אצטט מהזכרון ) שהמהפנט מנסה להפעיל קשרים על המהופנט, ויעשה זה את זה גם בהפעלת קשרים מיניים, הכיצד, כאשר הוא מבקש מהמהופנט להרגע, הוא יזכיר גם מקומות אירוטיים בגוף של המהופנט, ודבר זה יצור קשר מיני במהופנט וכך הוא יוכל להשתלט עליו טוב יותר. עד כאן *תגובה שלה לטלאור מהיום : "יחסים טיפוליים מרגישים לי כמו זנות ממוסדת - את המשפט הזה צריכים לכתוב באותיות גדולות ממש! עוצמתי במלא מובן המילה. ו... אני אנסה עוד דרכים כדי לנסות לסדוק את השריון, אפילו של אודי, לא יתכן להיות עוורים מקצועיים לכל מה שקורה, זה מין שטיפה עצמית שמעוורת ולא נותנת לראות מעבר" ודוגמאות נוספות שאין לי כבר כוח /רצון להביא.. הדבר שאני רוצה לומר הוא שבדיוק היא שדיברה על הפורום כמזוהם לא מפסיקה לזהם לי את המקום הזה ולפגוע בי במובן שמרגיש לי פתאום צורך להגן על עצמי ממך אודי.. מרגישה שצריכה להתעטף במעיל על מעיל על מעיל... מרגיז אותי,מקומם ,מכווץ לי את הבטן איכססססססס

הי במבי, מבחינתי הדרך שאת מביאה את עצמך לגיטימית ואיני רואה בה בעיה או ניסיון לפתות אותי. יש לי רעיון: תנסי לקרוא את דבריה של סנדיי כקול מוסרני (אך לגיטימי) שיכול להיות גם בכל אחד מאתנו. ברמה הקבוצתית זו אמירה שמייצגת משהו (שאת בתורך מגיבה אליו בצורך באפוד מגן מפניי...). מותר לחשוב הכל. ואת בסדר גמור. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית