רחל!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/06/2001 | 20:46 | מאת: גמ

הי, הרבה זמן עבר. אני לא אקפוץ ישר ואספר כל מה שקרה לאחרונה (לא קרה הרבה), רק רציתי לומר שלום! אז שלום. מה שלומך? הבנתי שגם לך יש קצת לחץ.... תרגישי טוב...

04/06/2001 | 00:20 | מאת: רחל

תקפצי, תקפצי, וספרי כל מה שקורה, אני תמיד שמחה לשמוע. למען האמת, הרבה יותר קל לי לשמוע מלספר. לא שיש לי מה לומר, בכל מקרה. אל תשימי לב, אני קצת עייפה וקצת מצוברחת. טוב לשמוע ממך. מה את קוראת עכשיו? בשבת סיימתי ספר מעניין ולא קל לקריאה של לאה איני, בשם- אשתורת. בהזדמנות אספר לך ממה התרשמתי בו. לילה טוב.

04/06/2001 | 10:17 | מאת: גמ

הי... ספרי לי על "אשתורת" כשיתחשק לך. היום היתה אמורה להיות לי פגישה עם הפסיכולוגית אחרי שבועיים של הפסקה, ולא הלכתי.....לא היה לי כח לקום מהמיטה. גם מהאוניברסיטה אני אבריז... (חלקית) וגם את הטיפולים של השיאצו דחיתי..... אני מעדיפה להפיל את זה על החום ! שאני כ"כ שונאת, ולא על זה שאין לי מצב-רוח... התזונאית החדשה ( "האלטרנטיבית") שאני הולכת אליה מאד מוצאת חן בעיני!!! אבל את עצתה : להפסיק עם המשלשלים אני לא יכולה לקחת, וזה רק מתגבר... אחותי חזרה מח"ול, והביאה מתנה למשפחה ש ו ק ו ל ד י ם ! ! ! כשהיא תגלה שאכלתי אותם, היא ממש תתעצבן. מה אני אעשה? היא יודעת שזו בעייה בשבילי. זו לא אשמתי! למה היא השאירה אותם על השולחן?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית