אנגל מתוקה....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/06/2001 | 20:35 | מאת: Jacki

ניסיתי לשלוח לך מילים של שיר מסוים אבל הבן זונה(תסלחי לי) לא נשלח פעם שעברה הוא לפחות עבד עליי שהוא שלח עכשיו הוא לא שולח בכלל חוץ מזה.... אנחנו צריכות לדבר....

03/06/2001 | 20:41 | מאת: Jacki

אני חושבת שזה נשלח עשיתי עם זה כל מיני דברים וכו'... נקווה..... אוהבת אותך :-)

03/06/2001 | 20:57 | מאת: Angel

לא קיבלתי מיילים. ואני מצטערת על הקטע של האיי סי קיו. זה חשוב? אם כן תגידי,אני אבוא מילה שלי

03/06/2001 | 22:01 | מאת: Jacki

בעניין האייסיקיו.... מה ז"א האם זה חשוב? זה קשור אלייך...את חשובה. ואין לך מה להצטער בסה"כ איכפת לי ממך. ממני.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית