לא מצליח להרדם בזמן האחרון עם בגדים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/05/2019 | 03:13 | מאת: אשדודי

בזמן האחרון גיליתי שאני כמעט ולא מצליח להרדם עם בגדים, בלי אני מצליח בשניה

19/05/2019 | 14:14 | מאת: חטוליתוש

אם אתה מצליח להרדם טוב יותר בלי בגדים מה הבעיה ?? אתה ישן עם משהי שהעירום שלך מפריע לה ? יש לך מגבלות כל שהן לישון כמו שנוח לך ?? הבן שלי למשל ישן אייך שנוח לו ואין לי מושג אייך... הוא סוגר את הדלת לכניסה לחדר ויש לו כל הפרטיות שהוא צריך כדי לישון אייך שהא לו... מה התנאים שלך לשינה כפי שנוח לך ?? מה המגבלות שיש ל ך ?? חטולית

שלום אשדודי, אז מה הבעיה עם זה? אם זה לא מפריע לאף אחד - תהנה מלישון ללא בגדים. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית