אליאן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/06/2001 | 19:45 | מאת: שרון

השארתי לך הודעה גם בicq מה קורה?............. מקווה שסתם לקחת חופש, גם את זה צריך לפעמים.....מה עם הבן?..... חושבת עלייך, מרגישה......... שרון

03/06/2001 | 22:43 | מאת: אליאן

היי ההודעה באיי סי קיו גרמה לי לחייך.... את מתוקה מאד ! וחוץ מזה שאת זורמת לי בוריד... אז איך אפשר להפסיק... הבן בסדר, ממשיך לשגע אותי אך יחד עם זאת אני יותר קרובה אליו למרות הקושי. אתמול חיבקתי אותו וליטפתי אותו שעה ארוכה... והוא, כמו תינוק נימנם לו בנחת ! דווקא לאחרונה,בגלל הקושי לקראת צאתו מהבית, ניסיתי להתרחק ממנו פיזית ונפשית. כזו אני, כשהכאב גובר והוא מעל לכוחותיי אני מתנתקת לגמרי. אבל מהר מאד הבנתי שזו לא הדרך, לא בשבילי ובטח לא בשבילו... זה עוד משהו שהטיפול עזר ושינה אצלי. לא לברוח מהכאב. להיפך, להתמודד איתו ומולו. אז יכול להיות שאת צודקת, שאולי רציתי להתרחק קצת ולהרגיע את הכאב. ואולי אף לא הייתי מודעת לזה. מתי אנו קובעות פגישה באיי,סי,קיו ? ומה לגבי התשובה?

03/06/2001 | 22:47 | מאת: שרון

נו תתחברי כבר! עדיין אין.........המתח מקרין לראש והוא כואב איימים.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית