אליאן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/06/2001 | 16:45 | מאת: רחל

הי! מה שלומך? אני מרגישה שזו שאלה די דבילית בהתחשב בנסיבות. אני קצת בדכאון. קשה לי להשתחרר מהמראות. לפעמים אני מרגישה שלחיות פה זה קשה מדי. רק לפעמים. מה קורה איתך? אני מקוה ששלומך טוב. להתראות בינתיים.

03/06/2001 | 22:25 | מאת: אליאן

היי וכי יש לנו ברירה ? חייבים להשאר כאן למרות הקושי ! והמראות, לצערי זו מנת חלקנו היומיומית...פיגועים,תאונות,מחלות וכו' וחייבים להמשיך למרות הכל. כל אחד בדרכו ! לשמחתי או לצערי אני מתנתקת באופן מוחלט ! לא יכולה לשאת את המוות באשר הוא.... אני מבינה את תחושותייך הקשות וצר לי בצערך. מקווה מאד שתתעודדי ותמשיכי בחייך למרות הצל שמעיב... אולי זה טוב שבזמנים האלו את עסוקה "מעל הראש" זה מסיט קצת את הצער והכאב. אז אני שולחת חיבוק גדול ומעודד... ונשיקת לילה טוב אוהבת... ביי

04/06/2001 | 00:23 | מאת: רחל

תודה ושוב תודה על תשומת הלב. וגם על החיבוק. אני תשושה קצת מעומס בעבודה, אבל עוד מעט הלחץ ירד. ראיתי הצגת תאטרון נחמדה בשם המכשפה, עם שלמה בראבא. מומלץ- צחקתי המון. גם זה משהו אני חושבת. לילה טוב ולהתראות מחר.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית