וחוצמזה אודי רציתי לומר לך שלא הבנתי מה מנדיי רצתה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/05/2019 | 08:55 | מאת: .במבי פצוע..

לומר ?? לדעתי, לאף אחת מלבדה לא היה ראש כחול בייחס אלייך.. זכרתי אותה ואת מילותיה עוד מאז ..אני זוכרת שבתחילה היא כינתה את עצמה סנדיי אח'כ מנדיי ואח'כ כינוי נוסף אבל המשותף ביניהן היה הביקורתיות והשיפוטיות שיכולה להרוג בני אדם... אם היא רוצה יחס מועדף ממך שתאמר.. שלא תלכלך את הפורום.. ואני לא חושבת שסוריקטה,שירה,מיכל,אביב,ינשוף ואם היא רוצה-ינשופים,חתולית וכולן.. לא הרגשתי מעולם מאף לא אחת פה משהו מהסוג שהיא רמזה /אמרה באופן מפורש.. כמעט והקאתי מהמילים שכתבה !!!! איכססססס זהו.... לא יכולה עם היום הזה. דם המכבים. אף לא פירור אדמה מצדיק דם לא יכולה עם זה

08/05/2019 | 23:32 | מאת: חטוליתוש

הייי במבי רציתי לכתוב את כל מה שכתבת כאן .... ולמען האמת אחרי שפעם אחת טעיתי כל כך איתך לא רציתי שוב לכתוב דברים מחשש לא לפגוע שוב מצדיקה כל שורה וכל מילה שכתבת .. חטולית

הי במבי, המקום כאן יכול להכיל הרבה. מנדיי יכולה להגיד את דעותיה, לא חייבים לקבל אותן. אודי

12/05/2019 | 12:11 | מאת: .במבי פצוע..

חתולית הי, זה בסדר... כולנו בני אדם.. לפעמים טועים..תועים..תוהים.. ולפעמים גם מתקנים.. ואולי זה גם מה שהופך אותנו לאנושיים.. במבי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית