לא מאמינה... שוב נשלח....אולי צריך אנרגיות של רצח באצבעות ????

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/05/2019 | 08:47 | מאת: .במבי פצוע..

טוב...די.......................................................................................................................................................................... מה שרציתי מלכתחילה להגיד לך שהיום הזה ,הוא יום של סכינים בלב... ימים נוראים !!!!!!!!!!!!!!!

08/05/2019 | 19:23 | מאת: שירה2017

במבי אהובה, תודה שהתעקשת ותודה שאת כאן. בהחלט יום של סכינים בלב. שלך שירה

הי במבי, בהחלט, מצטרף ל'בהחלט' של שירה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית