אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/05/2019 | 22:33 | מאת: שירה2017

כאילו היה ברור ששוב מישהו ינטוש אותי אן רק אעז לבטוח. ובטחתי. הוא היה האדם הכי משמעותי בשבילי. ופתאום הוא רחוק ולא אכפת לו. אני כלום בשבילו. ומה זה אומר עלי? ברגע אחד הוא הפך את הכל לכלום ואותי לבסדר. זה כל כך מבלבל. כל המילים על תהליך והחלמה נקטעו בגלל הצורך שלו. ואם יגיד אני שולח אנרגיה ועוד משפטים כאלה שבלוניים אני אדע שזה לא אמיתי. נשאר לי הלבד. נשארה לי ההתמודדות. מה השתנה בעצם? טיפול זה דבר ללא אחריות וחסר אחריות. אני כל כך כועסת.

06/05/2019 | 23:46 | מאת: חטוליתוש

שירה אהובה מה קרה מי נתש.. המטפל עזב ? הסביר למה הוא ... אין לי מילים... חטולית

הי שירה, אני משער שהכעס במקומו ולגיטימי. איש אינו אוהב להיעזב. והצורך שלך הוא ללקיחת אחריות ולנוכחות חסרת פשרות. וכשזה מופר - זה מרגיש לבד ומערער. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית