זהות מינית - ילד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/06/2001 | 12:51 | מאת: הורה1

ילד בן 4 שרוצה ליהיות בת שיהיה גדול , מדי פעם משתמש בלשון נקבה מי הם המומחים בתחום, וכיצד והיכן ניתן להתיעץ איתם ?

04/06/2001 | 01:05 | מאת: ננה

יכול להיות שהילד שלך רואה שיש יתרון מסו גמסויים לבנות נגיד אחות גדולה שמותר לה דברים שלו אסור או איזה שהוא כוח שהוא איתר אצל נשים מבוגרות מסביבו והוא חושב שכשיהיה גדול אם יהיה אשה הוא יקבל את הכוח הזה?

04/06/2001 | 08:42 | מאת: רוית ניסן

הורה יקר- האם תוכל לספר קצת יותר על ילדך- על משחקיו, על קשריו החברתיים ועל מיקומו במשפחה (אחים נוספים וכד'). האם תוכל לתאר קצת את הקשר שלו איתך ועם אימו? עשה זאת וננסה לחשוב באופן יותר ממוקד על הסוגיה שהעלת. בברכה. רוית.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית