עם הרבה חרדות..............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/05/2019 | 13:24 | מאת: ינשוף

עוד מעט נוסעים לבקר את אימא פוחדת מאוד מהנסיעה מרגישה צורך שהמטפלת תהיה כל הזמן כדי להרגיש בטוחים אבל אנחנו לבד... ומתקשה להרגיע את הקולות ומצוקה בפנים..

02/05/2019 | 19:49 | מאת: חטוליתוש

מצטערת שלא יכולתי להכנס יותר מוקדם כדי להיות איתך לפני הנסיעה.... אייך עברה הנסיעה?? אייך היה או עדין אצל אמא?? בליבי אני איתך 💞.... אוהבת אותך ינשופית שלי

02/05/2019 | 23:19 | מאת: ינשוף

עדיין לא נסענו... בעוד שבוע וקצת

הי ינשוף, יכולה לספר ממה את פוחדת? הרצון למישהו שאפשר לסמוך עליו שיהיה בסביבה - מאוד מובן. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית