עצוב לי על הבנות.....אביב סוריקטה.. בבקשה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/04/2019 | 23:14 | מאת: מכל

אודי!!!! מבאס. בבקשה תעשה סדר! אני לא מסוגלת לקרוא כל כך הרבה....הכתיבה שלהן מבלבלת אותי. אולי בגלל הקשב וריכוז שלי. ואילי בגלל שאין רווחים...אבל בנות שמלוות אותי כבר כמעט עשור??? כאילו על מה??? על מקום ודומיננטיות. בחיאת??? ...עצוב לי. אני גם בהפסקה עד אחרי החג ולא בתחילת שבוע..יש עוד זמן עד שאראה את המטפלת שלי....מה יהיה אודי??? גם אתה תלך? זהו. לא משחקים שברו את הכלים??? מה?? אי אפשר לגשר?? ואביב קראתי את מה שכתבת לי...אפשר לדבר על הכל. נכון השלמנו ללא מבוגר אחראי אז שאפו לנו.אנחנו אנשים מבוגרים ויכולים.. למדנו מזה. אולי גם מה שהיה פה ילמד ויחזק. בינתיים זה כואב לי ממש!!! ואודי, כן אני כותבת בפורום נפגעות, לא כל הזמן ובעיקר כשיש פה הפסקות שלך. אז מה???אני יודעת שאתה לא בעד לפצל. מבחינתי זה לא מפצל עבורי כי בטיפול הכל עולה היא יודעת הכל ואני אותה אחת עם אותו כינוי ואותם תכנים..רק ששם זה ....תמיכה הדדית כזו לא עזרה של מומחה ופה כותבת כשצריכה מומחה יש הבדל. .האם אתה חושב שזה פוגע בי??? שזאת טעות?? מבחינתי זה כמו לדבר עם חברה..האם אדם זקוק רק לחבר אחד בחיו או שיכולים להיות לו כמה חברים קרובים???ככה זה נראה בעיניי... עכשיו עצוב לי על הפרידות של שתיים מיוחדות כל כך...ולא אתחנן להשארות כי הן מרגישות אחרת. גם אני עזבתי וחזרתי. וכו. אולי יום יבוא. עצוב וכבר מתגעגעת..האם יש דרך להשאר??

הי מיכל, אני מקווה שנתחזק ונצמח, אם כי אין לדעת. הפרום בהחלט עובר שינויים וזעזועים (ויש לזכור שכבר תקופה ארוכה למדי). פרידות הן דבר עצוב, אך יש בהן גם משהו מצמיח. ניתן לדברים זמן להתייצב, ואז נבין טוב יותר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית