אודי.................................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/04/2019 | 17:46 | מאת: שירה2017

הי אודי כל הסערה הזאת... מרגישה שאני עוררתי אותה. ואודי, סוריקטה דיברה על מנהיגות, כאן אתה הרועה והייתי רוצה ואפילו מבקשת שתעשה סדר בדברים. שתכתוב הודעה ארוכה ומארגנת, שתכתוב הודעה לכווולם, שתנסה להסביר מה קרה ואיך. אודי, לא הבנתי למה היה גם שם וגם פה. ותראה כמה בנות היו בעין הסערה ונפגעו. אז בבקשה תכתוב, ואל תשאל אותי למה את רוצה שאכתוב כי אז הכל ישאר עם סימני שאלה בסוף השבוע ואפילו אחריו. תודה שירה

הי שירה, אני לא בטוח שאני מבין הרבה יותר ממך. 'שם', אני משער, זה פורום פגיעה מינית שלמיטב ידיעתי מתנהל כפורום תמיכה הדדית ללא מנחה. כתבתי בעבר שאני מרגיש שיש דברים שנרמזים אך לא נאמרים, מעין צל מורגש, אך שלא ניתן לגעת בו או לדבר עליו. ניסיתי לאסוף מעט בשיח שפתחה אביב, כמה עצים למטה, אבל גם אני כמוך - אשמח להבין במה מדובר בתקווה שניתן לתקן את הדרוש תיקון. אודי

12/04/2019 | 08:46 | מאת: סוריקטה

הי שירה, לא את עוררת את הסערה. כתבתי לך, כי לך האמנתי. אבל כולם רואים פה. סוריקטה

12/04/2019 | 09:53 | מאת: סוריקטה

לא ניתן לתקן. אתה וכולם הייתם עיוורים אליי. איך אפשר כשכאלה זרקורים מסנוורים אותך. צפויות כאן הקאות עליי. רוצו על ביעור חמץ. אני לא כשרה. סוריקטה

13/04/2019 | 17:37 | מאת: סוריקטה

הי שירה, ראשית, יפיפייה הבקשה שלך, שירה. ואני שמחה, אודי, שנענית לכך באיזה אופן. מניחה שכבר השבתי לך, שירה, בכמה מילים - אז הנה תוספת: חשבתי (גם) עליך הרבה ועל מילים ורגשות שהייתי מעניקה לך - אבל זה לא היה אפשרי, בדיעבד. אני ממש מצטערת שאנשים שממש רציתי לתת להם יד נשארו בלי. שהיו לי המון מילים, פעמים רבות של רעיונות מכיוונים אחרים, אבל כל הזמן התחושה המאיימת הזאת שאחטוף מכות (זה עוד צפוי). את יודעת, אודי היה מזכיר ש'עין הסערה' זה המקום הכי שקט ונוח דווקא. אנסה להפריד את עצמי למקום כזה לפי שעה. הפרדה. שלך, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית