סוריקטה.....................................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/04/2019 | 17:33 | מאת: שירה2017

סוריקטה יקרה, תודה שענית כי כל כך דאגתי. ותודה גם שמצאת את הכח למילות תמיכה חכמות. כאב לי לקרוא כמה את כואבת ומאוכזבת. כאב לי לקרוא את הכעס העצום שלך. קראתי כמה וכמה פעמים ולא הצלחתי להבין לגמרי, אבל מבינה שיש דברים שכלו במפגש שלך עם בנות מכאן בפורום אחר שלא רצית שיאמרו. כואבת על האובדנים שלך ואשמח להקשיב אם תרצי לשתף. מצטערת שלא ידעתי לראות ולתמוך בך כשהיית נזקקת. לא תמיד היו לי מילים. לא תמיד הייתי במצב לענות. הקול שלך היה מאוד משמעותי כאן ושונה, דרך הכתיבה שלך היתה פחות "מתלוננת" ויותר חוקרת לעומק וחותרת להבנה. שלך שירה

12/04/2019 | 08:20 | מאת: סוריקטה

הי שירה, אני שונה בנוף. לא רק כאן. כמו כולם וגם הכי לא כמו. ורציתי להביא את האחר הזה לפה גם. חשבתי שהוא חכם. והרגשתי שהוא נרמס. לפעמים גם אני רוצה שיראו אותי. ושיהיו שם בשבילי. קורים דברים מתחת לאף וזה עובר חלק. והפעם, למשל, קיוויתי לתמיכה וגם בזה פישלתי. ניסיתי להביא הרבה ידע. איני חוזרת בי, דברים נאמרו מתוך מחשבה והתבוננות עמוקות מאד. מזוויות שונות וומרחקים שונים. מתוך כוונה לתרום. תמיד. מרגישה שחוטפת התנגדויות. אבל ככה זה, כנראה. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית