וואו.... סוריקטה...לא ממש יורדת לסוף דעתך, את נשמעת כועסת ממש!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/04/2019 | 08:31 | מאת: מכל

יואו..כמה כעס! סוריקטה, אני אף פעם לא חשבתי שצריך מנהיג. ואני איתך לגמריי בבעיה שהפורום השכן יוצר. אך הוא הכרחי לפעמים לבנות...ולא מבינה מי כתב לך ככה??? ומה אכפת לך ממנו..כמה כעס ועלבון. את יקרה לכלם ויכולה לעיין ולהבין זאת. חבל על הלא משחקים שברו את הכלים שלך. ונ.ב. ידעתי שתבואי כשתרצי בכך.

11/04/2019 | 10:03 | מאת: ינשוף

סוריקיטה יקרה עצוב לי מאוד.. כל כך רוצה שתחזרי וגם סומכת עלייך שתעשי מה שנכון ומדוייק לך.. את יקרה לי מאוד. ינשופים

11/04/2019 | 11:22 | מאת: חטוליתוש

סוריקטה יפה שלי אני לא זוכרת שקראתי אי פעם בשום מקום שכתבו לך מילים כאלה קשות ומעליבות מצטערת לשמוע על האובדנים שחווית את תמיד נמצאת במחשבות שלי בכל מקום מקווה שהרגשות הקשים שחווית ....יעברו ...כי זה בהחלט כואב אוהבת אותך יפה שלי בלי שום קשר למה שתחליטי לעשות בהמשך.. חטולית

11/04/2019 | 20:19 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, בתקווה שתילקח אחריות. כן כן לא לא. מניחה שלא ידעת. שיערת. גם אני לא ידעתי. דיכאון מז'ורי וכאלה. את הקישור 'ידעתי' עושים בדיעבד. אבל הבנתי, נראה לי. שלך, סוריקטה

11/04/2019 | 20:46 | מאת: סוריקטה

לילה טוב יפה לתמצת. חשבתי גם עליך בהקשר שקשה לך לקרוא ארוך וצריך לאמל"ק. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית